Om MRK

Møre og Romsdal kunstsenter er et av 15 kunstsentre som ligger spredd fylkesvis i Norge. Senteret ble opprettet i 1978, og eies av foreningene Bildende Kunstnere Møre og Romsdal (BKMR) og Norske Kunsthåndverkere Midt-Norge (NKM).

Møre og Romsdal kunstsenter holder til i kulturbygget Plassen midt i Molde sentrum, hvor du finner vårt galleri og kunstbutikk i tredje etasje.

Kunstsenteret arbeider for å formidle kunst av høy kvalitet til et bredt publikum og har som mål å stadig presentere utstillinger som engasjerer, overrasker og fascinerer våre besøkende. Vi har også administrative oppgaver i tilknytning til formidling av billedkunst og kunsthåndverk i distriktet , og skaper og formidler oppdrag for billedkunstnere og kunsthåndverkere.
 
Kunstsenteret viser skiftende utstillinger med kunstnere og kunsthåndverkere fra inn- og utland, og har også et bredt utvalg av grafikk, glass og keramikk til salgs.
I årets program vil dere finne utstillinger som representerer et bredt spekter av kunstnere, teknikker, temaer og uttrykksformer.
 
I tillegg til utstillingene har vi også en rekke arrangementer gjennom året, som foredrag, barneverksted og artist talks, og vi oppfordrer alle til å følge med på våre nettsider for informasjon om disse. Vi tar også imot grupper og klasser for omvisninger, ta gjerne kontakt med oss for å avtale tid!
 
 
 
Velkommen til Møre og Romsdal kunstsenter!
 

 
 
 
Møre og Romsdal kunstsenter er medlem av det landsomspennende nettverket Kunstsentrene i Norge.

 
 
 
Se også:
 

MRK Styre
  
Styreleder
Ine Harrang
  
Nestleder 
Eilin Midtbø
 
Styremedlem
Anne Sara Loe
 
Styremedlem
Per Helge Malvik
 
Styremedlem
Randi Walderhaug Frisvoll

  
Kunstnerisk råd 2018
 
Liv Dysthe Sønderland    
Marit Helen Akslen  
Arve Rød