Gunn Nordheim Morstøl


Jeg jobber med tradisjonelle teknikker som maleri og grafikk, men også Kunst i Natur/Land Art. Jeg har vært og er initiativtager og leder for prosjektet Kunst i Natur årlig i Rauma i ti år fra 2003, et prosjekt som nå arrangeres hvert annet år. Jeg har jobbet med Kunst i Natur også andre steder, som på Island og utenfor New York.

Jeg har vært svært utstillingsaktiv i gallerier og kunstforeninger, og min separatutstilling i Cælum Gallery i New York i 2011 var nr 50 siden debuten i 1998. Jeg har også deltatt på svært mange internasjonale grafikktriennaler og biennaler siden 1999.

Å være kunstner er for meg en måte å leve, tenke og være, mer enn bare noe jeg gjør. Når noen spør meg om jeg kan leve av kunsten, pleier jeg å svare at det er den jeg lever FOR. I tillegg til å være billedkunstner jobber jeg deltid som lærer i bildefag ved Rauma Kulturskole og har både barn og voksne som elever. Det føles svært meningsfylt.

Jeg bor og arbeider på Grøtta i Isfjorden, og av og til arrangerer jeg utstillinger i Galleri Innsikt med egne og andres arbeider.

 

www.gunnmorstol.no