Workshop for barn med Simon Wågsholm

Publisert 20-06-2017Møre og Romsdal kunstsenter lager kunstverksted på Rabalderfestivalen!
Under Rabalderfestivalen inviteres alle til å bli med på et større kunstprosjekt. Sammen med kunstner Simon Wågsholm fra Ålesund skal barna sette sitt preg på figurer i tre. – Med dette bidraget får vi en aktivitet der barna skal være kreative og skaper noe selv, forteller festivalsjef for Rabalderfestivalen Eivind Fadnes. Prosjektet har fått navnet Myldring.

1. og 2. juli fylles Reknesparken med barn, musikk og kultur når Rabalderfestivalen arrangeres for første gang. Med stor utstillingsaktivitet og et nettverk av regionale kunstnere er Møre og Romsdal kunstsenter en stor kulturaktør som vil sette sitt preg på festivalen og parken.
 
 
Lar barna utfolde seg kreativt
 
Sammen med kunstneren vil barna sette sitt preg på trefigurer i finér, som vil bygges sammen til én stor skulptur. Slik vil alle barna være med og bidra til en stor skulptur som vil være en synlig del av festivalområdet under Rabalderfestivalen.
 
Simon Wågsholm har sin utdannelse fra Universitetet i Bergen og Ålesund kunstfagskole. Han har hatt separatutstillinger bl.a. i Kunstmuseet Kube, Kunstgalleriet i Stavanger og Ålesund kunstforening, samt hos Møre og Romsdal kunstsenter.

Rabalderfestivalen er verdens første barnefestival i Molde, og foregår i Reknesparken 1. og 2. juli 2017.
 
 
 
 
 
 
Prosjektet er sponset av Fargerike og Montér.