Ny daglig leder ved MRK

Publisert 08-01-2019Styret ved Møre og Romsdal kunstsenter har ansatt Ingeborg Prøis Bodzioch som ny daglig leder ved senteret.
Les styrets pressemelding her:
 
Møre og Romsdal kunstsenter har ansatt Ingeborg Prøis Bodzioch, opprinnelig fra Stavanger, som ny daglig leder fra mars 2019 i åremålsstilling.
Vi er meget fornøyd med, og glad for, at Ingeborg har takket ja til stillingen, og ser frem til å ha henne på laget, både i vår institusjon, og som engasjert dialogpartner med de andre institusjonene på Plassen.
Hun har en spennende og relevant kunst og kulturbakgrunn. Foruten å være kunstutdannet på Masternivå, har hun både kunsthistorie og filosofi fra velrennomerte europeiske universitet. Vi synes også det er interessant at hun har bodd utenfor Norge i to tiår. Dette gir et litt annet blikk på både kunstscenen og landet vårt for øvrig.
Siden hun flyttet hjem til Norge for et par år siden har hun hatt stillingen som museumspedagog ved kunstmuseet i Nord-Trøndelag.
 
Det er med stor glede vi ønsker Ingeborg Prøis Bodzioch velkommen.
 
Det vi synes er leit, er naturligvis å miste nåværende daglig leder Kristin Mandt Heim.
Kristin har gjennom 7 år nedlagt en formidabel innsats for senteret, og er i hele sitt vesen profesjonell, ansvarsbevisst og med gode sosiale egenskaper. Vi mister en daglig leder som har opparbeidet stor respekt i kunstmiljøet, og Plassen mister en høyt skattet del av arbeidsmiljøet.
Men vi har stor forståelse for at Kristin etter såpass lang tid ønsker å gå videre til andre interessante oppgaver. Hun forlater vår lille skute med flagget til topps, og kan med stor stolthet gi fra seg roret til neste kaptein.
  

Ine Harrang
Styreleder MRK
For mer info kontakt styreleder på mobil 97171444 eller epost syningom@online.no