Kunstverksted på Rabalderfestivalen

Publisert 17-06-2019Møre og Romsdal kunstsenter er glade for å nok en gang kunne samarbeide med Rabalderfestivalen om et kunstverksted for barn! Rabalderfestivalen foregår i Reknesparken i Molde 29. – 30. juni.


Kunstner Siri Skjerve vil holde verkstedet både lørdag og søndag under festivalen.
 
Barn vil bli hørt! Det er barna som må leve med klimaendringene og utfordringene de fører med seg. Denne våren har vi sett et stort engasjement fra barn og unge, der de gir de voksne og politikerne ansvaret for at det har blitt gjort for lite for langsomt. Barna har rett; det er urettferdig at de skal måtte leve med konsekvensene av at generasjonene før dem ikke har tatt inn over seg alvoret.
 
Siri Skjerves kunstnerskap handler om hvordan man kan bruke kunst og kropp til kommunikasjon. Kroppen blir utstillingsrommet eller sokkelen som kunstverket vises på. Det er kombinasjonen av kunstverket og bæreren av det som sammen skaper rom for refleksjon.
Kunstverkstedet på Rabalderfestivalen blir et buttonsverksted, der barn kan mene, sende en viktig beskjed, si hva de tenker på og feste en button på seg selv eller en annen. Det kan være tekst, slagord, symboler eller andre tegninger som viser hva barna er opptatt av.  
 
Kom og bli med og få frem din viktige beskjed til de voksne!