Kulturskolens Merz

Publisert 31-10-2017I samarbeid med Molde kulturskole ønsker vi å invitere barn og ungdom mellom 13 - 18 år til å være med på å lage en kunstinstallasjon på kulturskolens terrasse!
I sommer har Møre og Romsdal kunstsenter gjennomført et interessant, internasjonalt kunstprosjekt med tittel Hjertøya Merz 2017. I perioden på tre uker har fire kunstnere jobbet med sine originale, kunstneriske ideer på Hjertøya. Resultatet ble vist på kunstsenteret i form av en utstilling. Alle disse kunstnerne var inspirert av en av de mest betydningsfulle kunstnere av det 20 århundre, tyskeren Kurt Schwitters. Det som kjennetegnet verkene hans var harmonisk skjønnhet og eksperimentering med ukonvensjonelle materieller, og det er disse elementene vi skal prøve å utforske, praktisk og teoretisk, i løpet av opplegget.
 
Målet vil være å lage en mini uteinstallasjon på kulturskolens terrasse. Vi skal stort sett benytte oss seg av materialer man vanligvis finner i naturen, steiner, moser og diverse planter, men vi skal også bruke noen teknologiske elementer.
Opplegget vi være fordelt på tre dager, fredag 15., lørdag 16. og fredag 29. september. Installasjonen avdekkes torsdag 5. oktober klokka. 17. Vi skal jobbe disse dagene på Molde Kulturskole, Fridtjof Nansensgate 7.
 
Hvis du ønsker å være med send påmelding til formidler/koordinator ved Møre og Romsdal kunstsenter, Milosz Janicki til milosz@mrkunst.no

Opplegget passer best for ungdom mellom 13 - 18 år og er gratis.


Hjertelig velkommen!